Verzenden & retourneren

Verzenden 

Artikelen in voorraad worden in de regel dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag naar u verzonden

De verzendkosten bedragen € 5,45 (excl. BTW) naar adressen binnen Nederland en € 8,06 naar adressen binnen België, Luxemburg en Duitsland.

Grotere artikelen worden altijd in overleg met en voor rekening van de koper verzonden tenzij anders vermeld bij de artikelomschrijving.  Het te betalen bedrag verschijnt automatisch in het bestelproces, zo niet dan is het op basis van nacalculatie. Wij maken standaard gebruik van MY-parcel zendingen.(PostNL) Uw pakket wordt door PostNL binnen 1-3 werkdagen bezorgd, uitgezonderd grote en/of zware artikelen. Verzending geschiedt immer op risico van de klant.

Retourneren en herroepingsrecht.

In geval van een niet zakelijke bestelling heeft u het wettelijke recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren en de koop ongedaan te maken. Zakelijk geldt dit recht niet!

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.